Leerlingenrestaurant ’t Tuindorp
Een van de mogelijkheden om arbeidservaring op te doen is in ons leerlingenrestaurant ’t Tuindorp. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond bent u van harte welkom voor een smakelijk diner, dat door onze horeca-leerlingen wordt bereid en geserveerd. Dit natuurlijk onder de deskundige leiding van docenten van TVC ’t Woolde.
Bron: www.1Twente.nl
Openingstijden en reserveren
Het diner wordt geserveerd op maandag, dinsdag, woensdag en de donderdagen vanaf 17.00 uur. U gaat tussen 17.00 uur en 18.15 uur aan tafel. Reserveren kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag dat u wilt komen eten via de button hieronder. Ons leerlingenrestaurant is gevestigd in ons schoolgebouw aan Bandoengstraat 51 in Hengelo.
Kosten
Voor het driegangenmenu betaalt u slechts €15,00. Ons leerlingenrestaurant beschikt over een pinautomaat. We geven de voorkeur aan betalen met pin in plaats van contant.
Weekmenu
Maandag 10 maart
Crème van tomaat met oregano en Provençaalse toastjes
—
Duitse Biefstuk met gebakken ui, spek, geserveerd met gebakken krieltjes gemengde salade
—
Witte Mousse van Callabaut-chocolade met saus van rum en advocaat
Dinsdag 11 maart
Gefrituurde mosselen in warme knoflook- tomatensaus
—
Stoofpotje Boeuf Bourginonne met aardappelpuree
—
Clafourtis van appel met amandelspijs
Woensdag 12 maart
Mousse van Ham met crostini van oregano
—
Mexicaanse burroti met kruidig rundergehakt, geraspte kaas, crème fraiche en guacomole
—
Millefeuille met warme aardbeien en room
Donderdag 13 maart
Heldere bouillon met truffelcreme
—
Lasagna Bolognaise met gemengde salade
—
bavarois van fruit met slagroom
Maandag 17 maart
Gebonden crème soep van champignon met knoflookcroutons
Gevulde lamsbout met rozemarijn en knoflook
—
Luchtig taartje van citroen en kwark
Dinsdag 18 maart Salade met tranches gerookte eendenborst, geserveerd met een sinaasappel dressing
—
Gegrild spiesje van biefstuk, paprika, courgette en ui. Geserveerd met paprikasaus en gemengde salade
—
Bavarois van exotisch fruit
Woensdag 19 maart Frisse salade van rucola met gebakken tranches zeeduivels, waarbij een vinaigrette van dragon
—
Taartje van kruidig gehakt, ravioli van spinazie, Parmezaanse kaas en petit salade.
—
Klassieker: De Dame blanche
Donderdag 20 maart Franse Bouillabaisse met Knoflook toast
—
Hollandse biefstuk met geglaceerde groenten en kruidenboter
—
Mousse van passievruchten met mangosaus
Maandag 24 maart Runderbouillon met paddenstoelen en truffel crème
—
Medaillons van gevogelte met dragon-aardappelpuree en geglaceerde worteltjes
—
Dessert surprise
Dinsdag 25 maart
salade met gebakken paddenstoelen, spekje sen croutons
—
Combinatie van gesmoorde sukade met gebraden biefstuk. Geserveerd met truffelsaus en rauwkost
—
Bavarois van roodfruit
Woensdag 26 maart Ravioli van spinazie met een romige saus van Parmezaanse kaas
—
Gratin van diverse vissoorten met gebakken krielaardappeltjes en salade melee
—
Boeren Yoghurt met roodfruit
Donderdag 27 maart
Licht gebonden kreeftensoep met basilicum
—
Gegride kalfsmedaillon met saus van Calvados en appelpareltjes
—
Warm flensje met sinaasappelsaus en roomijs
Maandag 31 maart
Heldere gevogeltebouillon met kruidenboter en brood
—
Traditionele boerenkool met gerookt spek, verse worst, speklapjes en rookworst
—
Mousse van advocaat met boerenjongens
Dinsdag 1 april
In tempura gefrituurde tranches witvis met romige saffraan mayonaise en tuinkruiden
—
Triologie van vlees met gebakken ‘spaghetti’ van diverse groenten en een rode wijn saus
—
Clafouris taart van peren met vanille crème fraiche
Woensdag 2 april
Salade van diverse slasoorten met gerookte eendenborst en sinaasappel vinaigrette
—
Medaillons van varkenshaas met roomsaus, frietjes en rauwkost
—
Yoghurt bavarois met Amarene kersen
Donderdag 3 april
Parmaham met meloen parels en portsiroop
—
Klassieke Wellington van kalf met minigroente en kruidenjus
—
Mousse van citroen met bastogne kruimels
Maandag 7 april
Heldere bouillon van kalf met tuinkruiden en croutons
—
Huisgemaakte gehaktbal met jus, aardappelpuree en rode kool
—
fritots van vers fruit met vruchtencoulis
Dinsdag 8 april
Huis gerookte zalm met kruidige toastjes en limoen-creme fraiche
—
Klassieke Cordon Bleu met Pommes Duchesse en gemengde salade
—
Taartje van frambozen en kwark
Woensdag 9 april
Flammkuchen met spek, crème fraîche, kaas en rucola
—
Botermalse sukade met tuinkruidenpuree, verse groenten en gekarameliseerde zilveruitjes
—
Bavarois van passiefruit
Donderdag 10 april
“Enveloppe”van riijstedeeg gevuld met kalfsgehakt, groenten en soja
—
Gegrilde Rode mul filet met pasta en saffraansaus
—
Creme brulee van citroen
