Leerlingenrestaurant ’t Tuindorp
Een van de mogelijkheden om arbeidservaring op te doen is in ons leerlingenrestaurant ’t Tuindorp. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond bent u van harte welkom voor een smakelijk diner, dat door onze horeca-leerlingen wordt bereid en geserveerd. Dit natuurlijk onder de deskundige leiding van docenten van TVC ’t Woolde.
Bron: www.1Twente.nl
Openingstijden en reserveren
Het diner wordt geserveerd op dinsdag, woensdag en de donderdagen vanaf 17.00 uur. U gaat tussen 17.00 uur en 18.15 uur aan tafel. Reserveren kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag dat u wilt komen eten via de button hieronder. Ons leerlingenrestaurant is gevestigd in ons schoolgebouw aan Bandoengstraat 51 in Hengelo.
Kosten
Voor het driegangenmenu betaalt u slechts €15,00. Ons leerlingenrestaurant beschikt over een pinautomaat. We geven de voorkeur aan betalen met pin in plaats van contant.
Weekmenu
Dinsdag 7 oktober
Frisse Salade met in tempura gefrituurde gamba’s en een dressing van soja en knoflook
—
Huisgemaakte verse Hamburger met verse frietjes en huisgemaakte mayonaise
—
Crème van roodfruit
Woensdag 8 oktober
Gebonden aardappelsoep met croutons, bieslook en parmaham.
—
Mixed grill met kruidenboter en garnituur
—
Mousse van koffie met karamel
Donderdag 9 oktober
Licht gebonden Kreeftensoep met basilicum
—
Kalfspiccata met Parmezaanse kaas en een pittige chimi-churrie
—
Taartje van vers fruit
Dinsdag 14 oktober
Heldere tuinkruiden bouillon met bladerdeeghoedje
—
Stoofpotje van diverse vissoorten, pasta en pesto
—
Appelbeignets met kaneel
Woensdag 15 oktober
Frisse salade de met gebakken paddenstoelen en truffeldressing
—
In parmaham gerold kruidengehakt met rode pesto pasta en basilicum
—
Mousse van mokka
Donderdag 16 oktober
Carpaccio met truffeldressing, rucola pijnboompitten en Parmezaanse kaas
—
Rollade van vissoorten met beurre blanc, kruidenbedje en aardappeltaart
—
Dessert surprise
Deze week zijn wij gesloten i.v.m. de herfstvakantie.
Dinsdag 28 oktober
Huisgemaakte garnalen-croquette met kreeftenmayonaise
—
Lasagne van bospaddenstoelen, geserveerd met rauw ham
—
Luchtige Amarette –Kaneel bavarois
Woensdag 29 oktober
Gefrituurde brie met compote van bosvruchten
—
Short rib geserveerd met en ketjap dip, gepofte aardappel en gegrilde groenten
—
Espressobavarois met Cantuccini en Frangelico
Donderdag 30 oktober
Soep van geroosterde pompoen en paprika met zure room
—
Runder-stoofpotje met een stamppot van rucola en een salade van rodekool
—
Italiaanse merengue, frambozen en volle mascarpone
Dinsdag 4 november
Bruchetta met parmaham en rode pesto
—
Spaghetti met salami, spinazie, mascarpone, knoflook, peper en citroen
—
Stoofpeertjes met kaneel/vanille-ijs
Woensdag 5 november
Deutsche Kartoffelsalat mit Schwarzwalder schinken
—
Shoarmataart met huisgemaakte knoflooksaus en komkommersalade
—
Crème Brulee van tonkabonen
Donderdag 6 november
Pannenkoeken van courgette met rauwe ham
—
Babi panggang met witte rijst, kroepoek en atjar
—
Wentelteefjes met kaneel, suiker en vanille-ijs
Dinsdag 11 november
Nori rolletjes met tartaar van zalm, kappertjes en sjalotjes
—
In fatafolie gegaarde rode mul filet met kruidenolie, geserveerd met gemengde salade
—
Klassieke ‘Crepes Suzette’
Woensdag 12 november
Winter salade met bakleverworst en appel
—
Spaghetti alla Puttanesca
—
Oostenrijkse ‘Kaiserschmarrn’
Donderdag 13 november
Tarte Tatin van gekarameliseerde rode ui met rauwe ham en rucola sla
—
Kalkoenfilet geserveerd met geroosterde bloemkool, hete bliksemen en dragonjus
—
Panna Cotta met bosbessen compote
Dinsdag 18 november
Heldere runderbouillon met truffelroom
—
Gegratineerde zuurkoolschotel met gerookt spek, worst en mosterd
—
Appelflappen met een warme vanillesaus
Woensdag 19 november
Gefrituurde inktvisringen met aioli en gekarameliseerde rode ui
—
Ein Herrlichen Deutsche Bratwurst mit Rosti, sauerkraut
—
Bavarois van Amarene kersen
Donderdag 20 november
Quiche Lorraine
—
Halve haan van de grill met Belgische friet en een gemengde salade
—
Bitterkoekjespudding met vanillesaus
Dinsdag 25 november
Gepofte paprikasoep met groene kruidenolie
—
Lasagne van diverse vissoorten met gestoofde prei en beurre blanc
—
Hangop met rode vruchten
Woensdag 26 november
Vietnamese loempia gevuld met gemarineerde kip, groenten en mie
—
Schnitzel met zigeunersaus, kruimige gebakken aardappelen en rauwkost
—
Dessert Surprise
Donderdag 27 november
Gesloten (studiedag)
Dinsdag 2 december
Romige soep van grove “Meaux”mosterd met croutons en rauwe ham
—
Kipkerrie met appel, gestoomde witte rijst en gegrilde ananas
—
Brownie met rode vruchten
Woensdag 3 december
Flammkuchen met gerookte zalm, rucola, kaas, crème fraiche en spekjes
—
‘Salt im bocca alla Romana’ (kalfsvlees met Prosciutto en salie)
—
‘Tompouce’ met kokos crème en exotisch fruit
Donderdag 4 december
Gegrilde, gemarineerde kip op een salade van jonge Hollandse sla met kappertjes en appel
—
Krokante, langzaam gegaarde varkenswang met truffelpuree en gekarameliseerde sjalotjes
—
Parfait van het huis
Dinsdag 9 december
Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-
Woensdag 10 december
Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-
Donderdag 11 december
Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-
Dinsdag 16 december
Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-
Woensdag 17 december
Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-
Donderdag 18 december
(gesloten)
Kerstviering met leerlingen
Kerstvakantie
20 december 2025 tm 4 januari 2026
U kunt weer reserveren vanaf dinsdag 6 januari
