Leerlingenrestaurant ’t Tuindorp

Een van de mogelijkheden om arbeidservaring op te doen is in ons leerlingenrestaurant ’t Tuindorp. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond bent u van harte welkom voor een smakelijk diner, dat door onze horeca-leerlingen wordt bereid en geserveerd. Dit natuurlijk onder de deskundige leiding van docenten van TVC ’t Woolde.

Openingstijden en reserveren

Het diner wordt geserveerd op maandag, dinsdag, woensdag en de donderdagen vanaf 17.00 uur. U gaat tussen 17.00 uur en 18.15 uur aan tafel. Reserveren kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag dat u wilt komen eten via de button hieronder. Ons leerlingenrestaurant is gevestigd in ons schoolgebouw aan Bandoengstraat 51 in Hengelo.

Kosten

Voor het driegangenmenu betaalt u slechts €15,00. Ons leerlingenrestaurant beschikt over een pinautomaat. We geven de voorkeur aan betalen met pin in plaats van contant.

Weekmenu

Maandag 10 maart

 Crème van tomaat met oregano en Provençaalse toastjes

Duitse Biefstuk met gebakken ui, spek, geserveerd met gebakken krieltjes gemengde salade

Witte Mousse van Callabaut-chocolade met saus van rum en advocaat

Dinsdag 11 maart

Gefrituurde mosselen in warme knoflook- tomatensaus

Stoofpotje Boeuf Bourginonne  met aardappelpuree

Clafourtis van appel met amandelspijs

Woensdag 12 maart

Mousse van Ham met crostini van oregano

Mexicaanse burroti met kruidig rundergehakt, geraspte kaas, crème fraiche en guacomole

Millefeuille met warme aardbeien en room

Donderdag 13 maart

Heldere bouillon met truffelcreme

Lasagna Bolognaise met gemengde salade

bavarois van fruit met slagroom

Maandag 17 maart

Gebonden crème soep van champignon met knoflookcroutons

Gevulde lamsbout met rozemarijn en knoflook 

Luchtig taartje van citroen en kwark

Dinsdag 18 maart Salade met tranches gerookte eendenborst, geserveerd met een sinaasappel dressing

Gegrild spiesje van biefstuk, paprika, courgette en ui. Geserveerd met paprikasaus en gemengde salade

Bavarois van exotisch fruit

Woensdag 19 maart Frisse salade van rucola met gebakken tranches zeeduivels, waarbij een vinaigrette van dragon

Taartje van kruidig gehakt, ravioli van spinazie, Parmezaanse kaas en petit salade. 

Klassieker: De Dame blanche

Donderdag 20 maart Franse Bouillabaisse met Knoflook toast

Hollandse biefstuk met geglaceerde groenten en kruidenboter

Mousse van passievruchten met mangosaus

Maandag 24 maart Runderbouillon met paddenstoelen en truffel crème

Medaillons van gevogelte met dragon-aardappelpuree en geglaceerde worteltjes

Dessert surprise

Dinsdag 25 maart
salade met gebakken paddenstoelen, spekje sen croutons

Combinatie van gesmoorde sukade met gebraden biefstuk. Geserveerd met truffelsaus en rauwkost

Bavarois van roodfruit

Woensdag 26 maart Ravioli van spinazie met een romige saus van Parmezaanse kaas

Gratin van diverse vissoorten met gebakken krielaardappeltjes en salade melee

Boeren Yoghurt met roodfruit

Donderdag 27 maart
Licht gebonden kreeftensoep met basilicum

Gegride kalfsmedaillon met saus van Calvados en appelpareltjes

Warm flensje met sinaasappelsaus en roomijs

Maandag 31 maart

Heldere gevogeltebouillon met kruidenboter en brood

Traditionele boerenkool met gerookt spek, verse worst, speklapjes en rookworst

Mousse van advocaat met boerenjongens

Dinsdag 1 april

In tempura gefrituurde tranches witvis met romige saffraan mayonaise en tuinkruiden

Triologie van vlees met gebakken ‘spaghetti’ van diverse groenten en een rode wijn saus

Clafouris taart van peren met vanille crème fraiche

Woensdag 2 april

Salade van diverse slasoorten met gerookte eendenborst en sinaasappel vinaigrette

Medaillons van varkenshaas met roomsaus, frietjes en rauwkost

Yoghurt bavarois met Amarene kersen

Donderdag 3 april

Parmaham met meloen parels en portsiroop

Klassieke Wellington van kalf met minigroente en kruidenjus

Mousse van citroen met bastogne kruimels

Maandag 7 april

Heldere bouillon van kalf met tuinkruiden en croutons

Huisgemaakte gehaktbal met jus, aardappelpuree en rode kool

fritots van vers fruit met vruchtencoulis

Dinsdag 8 april

Huis gerookte zalm met kruidige toastjes en limoen-creme fraiche

Klassieke Cordon Bleu met Pommes Duchesse en gemengde salade

Taartje van frambozen en kwark

Woensdag 9 april

Flammkuchen met spek, crème fraîche, kaas en rucola

Botermalse sukade met tuinkruidenpuree, verse groenten en gekarameliseerde zilveruitjes

Bavarois van passiefruit

Donderdag 10 april

“Enveloppe”van riijstedeeg gevuld met kalfsgehakt, groenten en soja

Gegrilde Rode mul filet met pasta en saffraansaus

Creme brulee van citroen

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer
X
X