Leerlingenrestaurant ’t Tuindorp

Een van de mogelijkheden om arbeidservaring op te doen is in ons leerlingenrestaurant ’t Tuindorp. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond bent u van harte welkom voor een smakelijk diner, dat door onze horeca-leerlingen wordt bereid en geserveerd. Dit natuurlijk onder de deskundige leiding van docenten van TVC ’t Woolde.

Openingstijden en reserveren

Het diner wordt geserveerd op dinsdag, woensdag en de donderdagen vanaf 17.00 uur. U gaat tussen 17.00 uur en 18.15 uur aan tafel. Reserveren kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag dat u wilt komen eten via de button hieronder. Ons leerlingenrestaurant is gevestigd in ons schoolgebouw aan Bandoengstraat 51 in Hengelo.

Kosten

Voor het driegangenmenu betaalt u slechts €15,00. Ons leerlingenrestaurant beschikt over een pinautomaat. We geven de voorkeur aan betalen met pin in plaats van contant.

Weekmenu

Dinsdag 7 oktober

Frisse Salade met in tempura gefrituurde gamba’s en een dressing van soja en knoflook

Huisgemaakte verse Hamburger met verse frietjes en huisgemaakte mayonaise

Crème van roodfruit

Woensdag 8 oktober

Gebonden aardappelsoep met croutons, bieslook en parmaham.

Mixed grill met kruidenboter en garnituur

Mousse van koffie met karamel

Donderdag 9 oktober

Licht gebonden Kreeftensoep met basilicum

Kalfspiccata met Parmezaanse kaas en een pittige chimi-churrie

Taartje van vers fruit

Dinsdag 14 oktober

Heldere tuinkruiden bouillon met bladerdeeghoedje

Stoofpotje van diverse vissoorten, pasta en pesto

Appelbeignets met kaneel

Woensdag 15 oktober

Frisse salade de met gebakken paddenstoelen en truffeldressing

In parmaham gerold kruidengehakt met rode pesto pasta en basilicum

Mousse van mokka

Donderdag 16 oktober

Carpaccio met truffeldressing, rucola pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Rollade van vissoorten met beurre blanc, kruidenbedje en aardappeltaart

Dessert surprise

Deze week zijn wij gesloten i.v.m. de herfstvakantie.

Dinsdag 28 oktober

Huisgemaakte garnalen-croquette met kreeftenmayonaise

Lasagne van bospaddenstoelen, geserveerd met rauw ham

Luchtige Amarette –Kaneel bavarois

 

Woensdag 29 oktober

Gefrituurde brie met compote van bosvruchten

Short rib geserveerd met en ketjap dip, gepofte aardappel en gegrilde groenten

Espressobavarois met Cantuccini en Frangelico

 

Donderdag 30 oktober

Soep van geroosterde pompoen en paprika met zure room

Runder-stoofpotje met een stamppot van rucola en een salade van rodekool

Italiaanse merengue, frambozen en volle mascarpone

Dinsdag 4 november

Bruchetta met parmaham en rode pesto

Spaghetti met salami, spinazie, mascarpone, knoflook, peper en citroen

Stoofpeertjes met kaneel/vanille-ijs

 

Woensdag 5 november

Deutsche Kartoffelsalat mit Schwarzwalder schinken

Shoarmataart met huisgemaakte knoflooksaus en komkommersalade

Crème Brulee van tonkabonen

Donderdag 6 november

Pannenkoeken van courgette met rauwe ham

Babi panggang met witte rijst, kroepoek en atjar

Wentelteefjes met kaneel, suiker en vanille-ijs



Dinsdag 11 november

Nori rolletjes met tartaar van zalm, kappertjes en sjalotjes

In fatafolie gegaarde rode mul filet met kruidenolie, geserveerd met gemengde salade

Klassieke ‘Crepes Suzette’

 

Woensdag 12 november

Winter salade met bakleverworst en appel

Spaghetti alla Puttanesca

Oostenrijkse ‘Kaiserschmarrn’

 

Donderdag 13 november

Tarte Tatin van gekarameliseerde rode ui met rauwe ham en rucola sla

Kalkoenfilet geserveerd met geroosterde bloemkool, hete bliksemen en dragonjus

Panna Cotta met bosbessen compote

Dinsdag 18 november

Heldere runderbouillon met truffelroom

Gegratineerde zuurkoolschotel met gerookt spek, worst en mosterd

Appelflappen met een warme vanillesaus

 

Woensdag 19 november

Gefrituurde inktvisringen met aioli en gekarameliseerde rode ui

Ein Herrlichen Deutsche Bratwurst mit Rosti, sauerkraut

Bavarois van Amarene kersen

 

Donderdag 20 november

Quiche Lorraine

Halve haan van de grill met Belgische friet en een gemengde salade

Bitterkoekjespudding met vanillesaus

 

 

Dinsdag 25 november

Gepofte paprikasoep met groene kruidenolie

Lasagne van diverse vissoorten met gestoofde prei en beurre blanc

Hangop met rode vruchten

 

Woensdag 26 november

Vietnamese loempia gevuld met gemarineerde kip, groenten en mie

Schnitzel met zigeunersaus, kruimige gebakken aardappelen en rauwkost

Dessert Surprise

 

Donderdag 27 november

Gesloten (studiedag)

 

Dinsdag 2 december

Romige soep van grove “Meaux”mosterd met croutons en rauwe ham

Kipkerrie met appel, gestoomde witte rijst en gegrilde ananas

Brownie met rode vruchten

 

Woensdag 3 december

Flammkuchen met gerookte zalm, rucola, kaas, crème fraiche en spekjes

‘Salt im bocca alla Romana’ (kalfsvlees met Prosciutto en salie)

‘Tompouce’ met kokos crème en exotisch fruit

 

Donderdag 4 december

Gegrilde, gemarineerde kip op een salade van jonge Hollandse sla met kappertjes en appel

Krokante, langzaam gegaarde varkenswang met truffelpuree en gekarameliseerde sjalotjes

Parfait van het huis

Dinsdag 9 december

Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-

Woensdag 10 december

Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-

Donderdag 11 december

Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-

 

Dinsdag 16 december

Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-

 

Woensdag 17 december

Een vier gangen Verrassings-Kerstmenu á € 20,-

 

Donderdag 18 december

(gesloten)

Kerstviering met leerlingen

 

Kerstvakantie

20 december 2025  tm 4 januari 2026

U kunt weer reserveren vanaf dinsdag 6 januari

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer
X
X