Nieuws

Václav Cerný opent Pannakooi TVC ’t Woolde

Dit schooljaar opende Twents Vakcollege ’t Woolde de deuren van haar nieuwe schoolgebouw aan de Bandoengstraat in Hengelo. Een van de nog openstaande punten was de plaatsing van een Pannakooi, waarin de leerlingen hun voetbal skills kunnen laten zien.

Lees verder >>

Kom kijken bij Twents Vakcollege ’t Woolde

Het is zover! Het nieuwe gebouw van Twents Vakcollege ’t Woolde is in bedrijf. De officiële opening volgt in het najaar, maar we nodigen u graag uit om alvast een kijkje te komen nemen. Dit kan op dinsdag 6 of woensdag 7 september van 16.00 – 20.00 uur aan de Bandoengstraat 51 in Hengelo.

Lees verder >>

Onze school is gezond!

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Lees verder >>

Twents Vakcollege nieuwe naam voor de Kapstok

Met ingang van schooljaar 2022-2023 gaan De Kapstok locaties Hengelo en Almelo door onder de naam Twents Vakcollege ’t Woolde en Twents Vakcollege Mota. De Kapstok locatie Erve Olde Meule gaat door als Erve Olde Meule. Hiermee nemen we na decennia afscheid van de naam De Kapstok.

Lees verder >>

Meer weten over onze scholen?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer
X
X