Twents Vakcollege nieuwe naam voor de Kapstok

Met ingang van schooljaar 2022-2023 gaan De Kapstok locaties Hengelo en Almelo door onder de naam Twents Vakcollege ’t Woolde en Twents Vakcollege Mota. De Kapstok locatie Erve Olde Meule gaat door als Erve Olde Meule. Hiermee nemen we na decennia afscheid van de naam De Kapstok.

Nieuwe School

Voor deze nieuwe naam is gekozen omdat Attendiz met ingang van het nieuwe schooljaar de nieuwbouwlocatie aan de Bandoengstraat in gebruik neemt. Het onderwijs en de teams van Krabbenbosweg, Hassinkweg en Tuindorp verhuizen naar deze nieuwe locatie. 

De nieuwe naam sluit goed aan bij de uitstraling en functie van de nieuwe school en vormt een herkenbare symboliek en verwijzing naar het vakmanschap waar de school voor staat. De toevoeging ’t Woolde en Mota is een verwijzing naar het feit dat de school midden in de samenleving staat en ruimte biedt voor ontmoeting van school en samenleving. 

Nieuw Logo

De golvende kleuren in het logo staan voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen op het Twents Vakcollege (TVC). Iedereen is uniek en bereikt zijn of haar doelen op een andere wijze. De ‘regenboogkleuren’ in combinatie met de blauwe letters zijn verder symboliek voor LHBTI, iedereen mag zijn wie hij wil zijn en worden wat hij wil worden. Het geheel sluit aan op de huisstijl van Attendiz. 

X
X