TVC ’t Woolde

Wij gaan verhuizen! Per 5 juli is ons laatste diner op t Tuindorp. Na 25 jaar op deze legendarische plek gaan we een doorstart maken op een prachtige nieuwe locatie. We starten daar vanaf 30 augustus 2022. Ook daar hebben we een prachtig restaurant waar wij diners gaan serveren. We gaan er zelf meer doen! We gaan daar de dinsdagavond, de woensdagavond en de donderdagavond diners verzorgen. Wij zouden het geweldig vinden dat u met ons meeverhuisd naar deze prachtige locatie en dat u reserveert! Adres nieuwe locatie: TVC t Woolde, Bandoengstraat 51

‘t Tuindorp is een authentiek Restaurant aan de rand van de Hengelose wijk Het Tuindorp. Gasten zijn in Restaurant ‘t Tuindorp welkom voor een smakelijk diner, die we samen met onze horeca-leerlingen bereiden.

Openingstijden

Restaurant ‘t Tuindorp is geopend voor het diner op dinsdag.  

Er wordt op deze dagen een gevarieerd menu bereid en geserveerd door leerlingen van de kapstok. Dit natuurlijk onder de deskundige leiding van de koks van ‘t Tuindorp. 

Het diner wordt geserveerd vanaf 17.00 uur. We verwachten dat onze gasten tussen 17.00 en 18.15 uur aan tafel gaan. 

Reserveren en betalingen

reserveren vóór 15.00 uur via de button hieronder!


 
In ons restaurant Tuindorp beschikken we over een pinautomaat. Onze voorkeur gaat er naar uit dat er met pin betaald wordt in plaats van contant. 

Voor het 3-gangen menu betaalt u slechts € 12,50.

 

Menu

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer