Václav Cerný opent Pannakooi TVC ’t Woolde

Dit schooljaar opende Twents Vakcollege ’t Woolde de deuren van haar nieuwe schoolgebouw aan de Bandoengstraat in Hengelo. Een van de nog openstaande punten was de plaatsing van een Pannakooi, waarin de leerlingen hun voetbal skills kunnen laten zien.

In december is de Pannakooi geplaatst en afgelopen vrijdag, 14 april, werd deze officieel geopend door niemand minder dan FC Twente speler Václav Cerný. Uiteraard gebeurde dit samen met de leerlingen van Twents Vakcollege ’t Woolde, die fanatiek supporter zijn van FC Twente en fan van Cerný. Dat hij de Pannakooi opende, was voor de leerlingen een hoogtepunt. Er werden dan ook veel selfies met Cerný gemaakt en veel handtekeningen uitgedeeld.

Uitreiking Fair Play Award

Voorafgaand aan de opening werd door Václav Cerný de eerste Fair Play Award uitgereikt. Deze award is voor de leerling die de afgelopen periode het meeste ‘fair play’ heeft laten zien in en rondom de Pannakooi. Het gaat dan om het tonen van respect naar elkaar en het aanmoedigen van elkaar, ook als je aan de zijlijn staat. De eerste Fair Play Award ging naar Daan en hij ontving uit handen van Cerný een gesigneerde bal.

Voetbal skills

Met het doorknippen van een lintje werd de Pannakooi officieel geopend, waarna de leerlingen aan Václav Cerný hun voetbal skills lieten zien. Uiteraard deed hij zelf ook mee. Ook was er een professionele voetbal freestyler, die verschillende trucjes met de bal liet zien. 

X
X